Monday, June 3, 2013

"Hiding My Heart"

Hey June..!

Sejak mengenal situs 'penitipan' suara yang bernama SoundCloud, saya jadi semakin 'gatel' buat bikin cover dari lagu-lagu yang saya suka dan yang ketemu file minus one-nya, hehe.. Kebetulan aja didominasi dengan lagu-lagu western, bukan karena mau sok 'nginggris' sih, tapi karena memang nyari instrumen lagu-lagu barat lebih gampang ketimbang lagu dalam negeri, I'm wondering why..

Dan kali ini mau ngasih pengumuman (ebuset, pake diumumin segala yak..) kalo yang terbaru saya rekam adalah lagunya mbak Adele yang "Hiding My Heart". Lagu ini simple banget, hanya berupa satu rangkaian intro dan chorus tapi diulang-ulang 3 kali (eh, ini berdasarkan my 'sotoy' opinion ya). Beberapa orang (termasuk saya) mungkin awalnya ngga akan 'ngeh' dengan lagu ini karena memang musiknya pun cenderung akustik yang makin menunjukkan ke-simple-an lagu ini. Tapi buat saya lagu ini ngga kalah masterpiece-nya dari lagu-lagunya mbak Adele yang lain. The power is still on lyrics and melodies.

So, this it, "Hiding My Heart" in my version,

Budi - Hiding My Heart (Adele | Cover)

Dan liriknya,

"Hiding My Heart" - Adele

This is how the story went
I met someone by accident
It blew me away
It blew me away

It was in the darkest of my days
When you took my sorrow and you took my pain
And buried them away, you buried them away

I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I
've ever known
You disappear one day
So I spend my whole life hiding my heart away

Drop you off at the train station
Put a kiss on top of your head
Watch you wave
I watched you wave

Then I went on home to my skyscrapers
Neon lights and waiting papers
That I call home
I call that home

I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I
've ever known
You disappear one day
So I spend my whole life hiding my heart away, away yeah..

I woke up feeling heavy hearted
I
'm going back to where I started
The morning rain, the morning rain
Although I wish that you were here
On that same old road that brought me here
Is calling me home, It
's calling me home

I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I
've ever known
You disappear one day
So I spend my whole life hiding my heart away
And I can spend my whole life hiding my heart away


Thanks for visiting, leave your comment please.. :)

2 komentar:

Yudha Bayu Nursalam said...

udah dengeeer :) bagus budd... bawainnya enak
waah,,, siap2 jd bintang soundcloud ni hehe

Budiholics said...

Makasih ya bayy..mau nyeret lu juga biar ada di soundcloud.. ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...